PROJECTE PERSONAL

Microceller Son Crespí és el projecte personal de dos entusiastes del vi als qui els apassiona la seva feina. Pere Crespí, enginyer tècnic agrícola i enòleg, i Neus Beltran, Biòloga. El dos tenen una amplia experiència en l’elaboració del vi i amb el cultiu de la vinya.

El projecte va sorgir de la idea d’elaborar un vi de qualitat amb varietats locals per a reivindicar el seu lloc en el món del vi i demostrar la seva valia. El celler està situat a la Possessió de Son Crespí de Passatemps, que pertany a la família Crespí des de 1528.

Neus Beltran a nes Microceller de Son Crespí

SON CRESPÍ DE PASSATEMPS

És la finca de la família on es troben les nostres vinyes i celler. Pertany a la família Crespí des de 1528 i sempre ha estat molt lligada a la tradició vitivinícola de Mallorca.

Recentment Pere Crespí Calafat en el 2000 va recuperar el cultiu de les varietats tradicionals i va optar pel cultiu ecològic, els dos pilars sobre els quals hem establer projecte.
(Mapa Mallorca)

Pere Crespí Calafat a nes seu microceller
terreny micro celler son crespí

Està situada al Raiguer de Mallorca, a Sta Maria del Camí, terra de vins i compta amb una vista privilegiada de la Serra de Tramuntana. L’Orografia de la finca i el seu sòl ( call vermell) componen un terroir que fan els nostres vins únics.

orografia unica des terreny

ARTESANS DEL VI

“Artesà és qui exerceix un art manual”

Tots els processos d’elaboració dels nostres vins es porten a terme de manera manual, des de la poda fins a l’etiquetatge. És per això que el Consell de Mallorca ens ha atorgat la carta de Mestra artesà.

El nostre vi és la nostra obra, cada ampolla passa per les nostres mans més d’una vegada per tenir cura de tots els detalls i així garantir la màxima qualitat, això fa dels nostres vins únics i ens diferencia dels resta.

artesans del vi
botelles vi
artesans del vi

ECOLÒGIC

Entenem l’agricultura ecològica com l’única manera de tenir cura de la terra per poder preservar la biodiversitat i així poder deixar com a llegat a les nostres generacions futures, un sòl fèrtil i ric.
No es pot concebre l’agricultura ecològica sense la sostenibilitat, és per això que la nostra producció és “micro” i funcionem amb energies renovables. El cultiu de varietats autòctones o locals , possibilita el seu cultiu en secà, i així poder minimitzar al màxim el consum d’aigua, un bé escàs i preuat a les nostres Illes.

El manteniment de la biodiversitat ens resulta indispensable pel cultiu contra les plagues i l’estructuració del sòl, pel que deixem créixer la vegetació espontània en l’hivern i mantenim diferents tipus de cultius a la finca, com l’ullastre, l’ametller i el garrofer, tant Mediterranis.

vinos ecologicos

Shopping Cart